Доставка и Плащане

 

Доставкa

Доставката на всички поръчки над 60лв. от интернет магазина на територията на България, е БЕЗПЛАТНА!

Igra4kiBG.com гарантира, че всички модели лего закупени от нашия онлайн магазин са оригинални, нови, и се доставят в запечатана кутия.

Поръчката ще ви бъде доставена на посочен от вас адрес в рамките на два работни дни, цената на доставката е 4,00 лв, за всички поръчки под 60лв.

Онлайн магазин Igra4kiBG.com ползва услугите на куриерски фирми Спиди и Еконт Експрес.

Ако избран от вас продукт в момента липсва, администраторът на магазина ще се свърже с вас, за да предупреди за възможното забавяне. Имате право да поискате замяна на избрания продукт с друг или да се откажете от поръчката си.

Наложен платеж - при този метод цената се заплаща при получаването на стоката лично на куриера (можете да прегледате стоката и да се уверите, че не е нарушен търговския й вид преди да платите).

Заплатете своята поръчка с 0 лв. оскъпяване до 15 календарни дни след получаване на стоката с най-новата услуга ‘Плати После’

Скъпи клиенти,

Искате да се възползвате от нашите страхотни оферти, но до заплата Ви остават броени дни.

От днес, можем да Ви предложим да пазарувате с най-новата услуга ‘Плати После’ – правите поръчка, при одобрение от страна на нашия партньор Кредисимо АД, не я заплащате на куриера при доставка, а се възползвате от 15 дневен гратисен период, който започва да тече от датата на доставка.  Заплащайки покупката си в гратисния период не плащате никакво оскъпяване.

’Плати После’ е услуга, предназначена за тези от Вас, които искат да пазаруват веднага, но временно не разполагат с пари, за да платят на момента. Ако сте пълнолетни, с доказани доходи и поръчката Ви е на стойност от 50 - 1500 лв., то покупка с ‘Плати После’ е идеалната алтернатива за Вас. Одобрението става за няколко минути и се извършва изцяло онлайн, без хартиени договори и нужда от разнасянето им за подписи от куриер.

Как да направите поръчката си с отложено плащане ‘Плати После’?

1) Избирате продукта/продуктите, които желаете да поръчате и ги добавяте в кошницата.

2) От възможните опции за плащане, изберете ‘Плати После’ и натиснете бутона "Поръчай".

3) Ще се отвори нова страница, която представлява Заявление за отложено плащане. Попълнете необходимите данни и се запознайте внимателно с условията за ползване на отложено плащане ‘Плати После’. След това натиснете бутона „Завърши поръчката“.

*Самото изпращане на заявлението по никакъв начин не Ви ангажира и ако по някаква причина, Вие не сте съгласни с условията за ползване на отложено плащане, договорът няма изобщо да влезе в сила, като в такъв случай се свържете с нас, за да изберем най-подходящия метод за плащане.

4) До минути получавате становище за одобрение за покупка с ‘Плати После’.

5) След като получите своята поръчка, разполагате с 15 календарни дни гратисен период, за да заплатите дължимата сума с 0 лв. оскъпяване. Ако нямате възможност да заплатите в гратисния период, разсрочвате покупката си на вноски по предварително избран от Вас начин. Плащане може да извършите по някой от следните начини: https://platiposle.bg/howtopay

 

Рекламации

Потребителят има право да върне закупената от него стока в рамките на 14 работни дни от датата на закупуването й. За целта предметът на сделката трябва да е в оригиналната си опаковка, без следи от употреба или нарушаване на търговския вид на стоката, в съответствие с разпоредбите на чл. 55 от ЗЗП.

 


Онлайн магазин за ЛЕГО и детски играчки Igra4kiBG.com © Copyright 2016
Pazaruvaj.com!   Плати до 15 дни след получаване на стоката!!